buitelingen

Home » over ons

over ons

Advertenties

Iedereen heeft vroeg of laat professionele hulp nodig. Dit kan zijn omdat men een bedrijf op wilt richten, of dat men problemen heeft met de eigenaarsvereniging, omdat men een contract wil opstellen, of dat men beschuldigd wordt van iets dat men niet heeft gedaan.

In al die gevallen kunnen wij u helpen…

Op de volgende bladzijden kunt u zien in welke terreinen wij ons bewegen, maar ook in het geval dat u uw probleem niet terug vindt, neem contact men ons op, en we zoeken een oplossing voor u.

Dit kantoor is gecreëerd met de bedoeling om een volledige service te verlenen aan onze klanten, in de verschillende nieuwe opkomende takken van het recht.

We zijn gespecializeerd in het  burgerrecht, internationaal privérecht, koophandelsrecht, urbanisme en andere rechtsvlakken.

We beschikken over de meest geavanceerde technologische middelen, zowel hardware als software alsmede ook andere  installaties in telecommunicatie, zonder dat we hierbij het persoonlijke contact met onze klanten vergeten. Ook werken we samen met andere rechtskantoren, onder andere in Valencia.

We willen onze klanten helpen, want we identificeren ons met hun, in het efficiënte uitvoeren van zowel de persoonlijke alsmede ook de professionele doeleinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: